Over ons

Over ons: professionele informatie over slaapmedicatie

Misschien vraag je je af wie wij zijn of wil je gewoon meer weten over ons. Slapenvoormedicatie is een online blog die meer informatie wil delen over de wereld van slaapmedicijnen. Wij merken dat niet veel mensen echt weten wat slaapmedicatie is en hoe het werkt. Daar willen wij verandering in brengen. Want het is één van de enige oplossingen voor mensen die slaapproblemen hebben om weer grip op hun leven te krijgen. Natuurlijk is het van belang om bekend te zijn met mogelijke bijwerkingen en voorwaarden van een medicijn. In sommige gevallen past een slaapmiddel helemaal niet bij de ene persoon, terwijl het de perfecte oplossing is voor een ander.
 
Om door al deze onduidelijkheid heen te prikken hebben wij een informatiepunt opgezet met complete beschrijvingen over alle gangbare medicatie dat in Nederland wordt gebruikt.

Waar wij online slaapmedicatie kopen

Slapenvoormedicatie is geen webshop, wij verkopen zelf geen medicijnen. Wij zijn puur een site met informatie voor iedereen die meer wil weten over slaappillen zoals Lorazepam, Zolpidem, Zopiclon en meer. Wil je deze producten online kopen? Dan raden we je aan gebruik te maken van een betrouwbare apotheek online. Een goede online apotheek verkoopt niet alleen medicijnen, het biedt ook informatie over het gebruik en de bijsluiters van je slaapmiddel.

Stuur ons je vraag!

Wil je meer weten over ons of heb je een persoonlijke vraag voor ons? Stuur ons dan eens een mailtje. Wil je meer weten over een bepaalde slaappil en de werking hiervan betreffende jouw situatie? Dan raden we je aan contact op te nemen met je huisarts.